A rossz szülői minták negatív következményei

2019. május 13. 17:30 - Haffner Péter

hackyourself-a-rossz-szuloi-mintazatok-negativ-kovetkezmenyei-png-928-600.png

Önbizalomhiány, halogatás, rettegés a kudarcoktól. Szeretnénk változtatni, de a gyerekkorban tapasztalt szülői mintázatok miatt ez egy cseppet sem egyszerű.

Tovább
komment

Így tesz tönkre a közösségi média függőség

2019. január 14. 13:48 - Haffner Péter

hackyourself-igy_tesz-tonkre-a-kozossegi-media-fuggoseg-928-600-jpg_1.jpg

Információ megosztás, képek, videók, üzenetek. Sok minden egyszerűbb és gyorsabb lett a közösségi médiával az elmúlt években. De látjuk a ránk leselkedő veszélyeket is? Lássuk, milyen területeken nyúlhat bele leginkább az életünkbe a folytonos telefon nyomkodás!

Tovább
komment

Nyugati remények, magyar valóság

2018. november 29. 13:18 - Haffner Péter

Miért nem sikerül jól sokaknak a külföldi munkavállalás?

hackyourself-nyugati-remenyek-magyar-valosag-928-500-jpg.jpg

Szerencsét próbálni nyugaton. Van, aki csak tervezi. Van, aki már túl van rajta. És olyan is akad, aki bele sem vágna. Egy azonban biztos. Mindenkinek van róla véleménye. Az ítélkezés tengerben azt kerestem, hogy mi áll a sikerek és bukások mögött.

Tovább
komment

Könyvajánló – Singer Magdolna: Érző férfiak

2018. október 19. 10:19 - Kézai András

erzoferfiak-vag3.jpgGyász és veszteség, ezeket így vagy úgy mindenki átéli. Ezt követően a feldolgozási folyamat bizony nagyon hosszú attól függően, hogy milyen témáról is van szó. Nem is beszélve arról, ha bele se vág az ember a feldolgozásba, hanem szépen eltemeti jó mélyre a fájdalmat.

Tovább
komment

2 hajszolt dolog, ami mégsem tesz boldoggá

2018. szeptember 18. 14:55 - Haffner Péter

hackyourself-2-hajszolt-dolog-ami-nem-tesz-boldogga-jpg-928-600.jpg

Szépség és pénz. Két olyan veszélyes „méreg”, amitől talán tudat alatt is boldogságot remélünk, aztán érkezik a csalódás. De miért várjuk egyáltalán ezektől a dolgoktól a boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet? És mi az oka annak, hogy hajszolva a két dolgot sokszor mégsem leszünk boldogabbak?

Tovább
komment

"Nem ott tartok, ahol kellene "   

2018. szeptember 04. 06:29 - Kézai András

hackyourself-nemottv.jpgDrámaian nő azoknak a munkavállalóknak száma, akik pár év dolgos év után szembesülnek a „már rég előrébb kéne tartanom” érzéssel. Érdekes, hogy egyre több nőre is kezd jellemző lenni (lehet, hogy ez csak nekem fura). A mai világban, ahol a tévé, social media azt mutatja, hogy mindenhol fiatal gazdag és sikeres emberek vannak, mindenki happy és zseni is egyben, eljön az a pont, amikor akaratlanul is szembesíti magát velük az ember. Sőt, a mai kor önfejlesztése is arról szól, hogyan legyél sikeres nagyon hamar. Ezt persze elég megkérdőjelezhető eredménnyel teszik.

Tovább
komment

9 tipp, ami segít legyőzni a munkahelyi fásultságot

2018. augusztus 30. 14:03 - Haffner Péter

hackyourself-igy-gyozd-le-a-fasultsagot-928-500-jpg.jpg

Motiváció hiány, munkahelyi fásultság, kiégés mindenkinél előfordul a karrierje során. Sokan csak kivárnak ilyenkor, viszont ez nem segít. A problémák nem oldódnak meg maguktól. Neked kell lépned, ha változtatni szeretnél! Most jöjjön 9 olyan gyakorlati tipp, ami segíthet rajtad!

Tovább
komment

Miért égsz ki a munkahelyeden pár év után szinte biztosan?

2018. augusztus 26. 17:52 - Haffner Péter

hackyourself-munkahelyi-kieges-928-500-jpg.jpg

Először minden izgalmasnak tűnik. Egy új helyen tele vagy kihívásokkal, célokkal. Aztán telnek-múlnak az évek és még a legjobb munkahelyen is jelentkeznek a fásultság jelei. De miért? Mi válthatja ezt ki belőled?

Tovább
komment

Így indulj az új karrier felé

2018. augusztus 16. 10:25 - Kézai András

hyiranyok.jpg

Amikor a legutáltabb napod a hétfő, mert munkába kell menned és a kedvenced a péntek mert végre vége a munkahétnek, amikor gyomorgörccsel ülsz a buszon az iroda felé vagy már előre unod az elkövetkező 8 órát, akkor érdemes elgondolkoznod azon, hogy vajon nem érkezett-e el a váltás ideje. Hidd el munkahelyet és karriert nem is olyan nehéz váltani, mint azt gondolnád.

Tovább
komment

Példakép lettél. 18 évesen.

2018. augusztus 08. 13:44 - Haffner Péter

hackyourself-devai-boglarka-928-600-jpg.jpg

Példakép lettél Dévai Boglárka. 18 évesen. És nem csak az EB arany miatt. Hanem mert tanítottál. Sokaknak sok mindent. És erőt adtál. Erőt és útmutatást másoknak.

Tovább
komment
süti beállítások módosítása