Ha nincs miért meghalnod, miért élsz?

2017. szeptember 13. 12:58 - Haffner Péter

Szabadítsd fel a szíved és szállj!

hackyourself-szabaditsd-fel-jpg-1228-600.jpg

A belevágjak, vagy maradjon minden inkább a régiben komoly dilemma. Sokszor előkerül életünkben és nehéz motivációt találni az induláshoz. Ha a változáshoz egy igazán ütős motivációs számot keresel, akkor Mester Tamás meg fogja adni a lendületet. Szabadítsd fel című száma szárnyakat ad Neked!

Lássuk hogyan! Nézzük a szám néhány sorát!

Hát szabadítsd fel a szíved és szállj,
Érezd, hogy újra égni kell.
A szavakon túl más szemmel látsz,
Hogy nem gyengít félelem.
Mert benned még ég az a tűz,
De ha nincs miért meghalnod úgy, miért élsz,
Engedd el, ami nem kell!

Mit tudsz tanulni a dalból?

A múlt még visszakacsint, de ne csábulj el!

Amikor változás van az életedben, a múlt még igyekszik egy kicsit visszakopogtatni. Az agyad azt üzeni, hogy nem baj hogy fájt, vagy rossz volt Neked, menj vissza, mert azt az érzést legalább már ismered. A csábítás erős, de Te erősebb vagy. Nem érheted be „egy majdnem szenvedéllyel” és egy majdnem karrierrel, benned sokkal több van!

Félelem hegyek mindenkiben vannak

Egy út elején félelem hegyek tornyosulnak eléd. Félsz, hogyha elindulsz és belevágsz az újba, nem megfelelően alakulnak a dolgok. De attól is félsz, hogyha nem indulsz el, akkor már „semmi sem hajt igazán”. Vagyis már beprogramoztad magadnak örökre a „nehogy sérüljek, jobb a biztonság” érzést. Hidd el, mindenkiben van félelem a változások idején, ez nem a Te gyengeséged!

A szíved tudni fogja mi a helyes

Amikor erős benned a dilemma, hogy indulj, vagy maradj számos érv és ellenérv lesz a lapon. Ha nem figyelsz, könnyű összezavarodni. A múlt is csábít, a félelmek is erősek. De ha igazán figyelsz az érzéseidre, tudni fogod mi a jó irány, a szíved segíteni fog. És ha az a megérzésed, hogy indulni kell, akkor cselekedj! Mert ha nincs miért meghalnod, akkor miért élsz?

Élj, szerezz sebeket és örömöket, mert ez az élet része! Ha nem tudsz valakikért, vagy valamiért meghalni, ha nincsenek céljaid, nem is élsz igazán. Akkor a félelmeid miatt eldobod magadtól annak a lehetőségét, hogy csodálatos dolgok történjenek veled! Ne tedd! Szabadítsd fel a szíved és szállj!

komment
süti beállítások módosítása